Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02-28-2006, 14:47   #11
Darken

Darken's Avatar

Reputacja: 6 Darken wkrótce będzie znanyDarken wkrótce będzie znany
$: 64 909
Wstęp
  • Pomyśl o rzeczach które mogły się wydarzyć. O morzach które mogły się skończyć. O Bohaterach którzy mogli zginąć. O smutku który mógł zagościć.
    Nie tutaj, nie w tej grze. Nie w tej rzeczywistości.

Gra oparta jest na pomyśle że zabawa nigdy nie konczy się zle, że kiedy dopada nas chandra, nie dobijamy się jesienną gawęndą, czy smutkami egzystencjonalnymi. Wcielmy się na chwile w postać bohatera który ratuje być morze nie świat, ale te małe miasteczko które ocaleje a Mistrz opowie że wszystko skonczyło się Happy Endem. Choć raz spójrzmy w świat w którym nie chodzi też o pieniądze. Postacie mają styl i własne cele, do których dążą. I w koncu je spełniją.
    Szybko, wesoło i efektownie.
Świat
  • To mangowa mieszanka pary i magii. Światy kontrolowane są przez najróżnijeszych ludzi (lub inne istoty). Czuj się wolny i nieskrępowany przy tworzeniu listy światów. Przykładową listę podawałem już wyżej. Pamiętaj zwłaszcza o latających okrętach i bitwach powietrznych.
Bohater
  • Ktokolwiek mieszczący się w ramach tego co nazywmy zabawą i zrozumieniem konwenci. Wesoły pirat lub krzykliwy krasnolud to właściwie przykłady. Ale nie bierz ponurego nekromanty, bo zdziwisz się jak bardzo psujesz rozywkę innym.
Przygoda
  • Ratowanie czegokolwiek jest niezłym pomysłem. Dodaj to tego konflikty z potęznymi z tych realiów, tajemnicze starowniki i małe dzieci które zabijają smoki a zdziwisz się jak gładko przebiega rozgrywka
Zakonczenie
  • Po co to napisałem? Czasami trzeba odpocząć od życia i tyle. Lepiej zmienić system niż dowiedzieć się że w 2010 istnieją zybernetyczne misie koala a Książe miasta jest wesołą staruszką z CKM'em.

Reklama