Wątek: Spam project
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 03-09-2006, 14:38   #1
Mastero

Reputacja: 0 Mastero ma wyłączoną reputację
$: 218
Spam project

no wiec na forum jestem zupelnie nowy i.... nie za bardzo nie wiedzialem jak zaczac, zeby od razu nie spalic si w waszych oczach Wiec wybralem wyjscie dosyc dyplomatyczne i napisalem topic w "rozmowach przy kawce" No wiec <fanfary> pierwszy temat zaczne od przedstawienia wam jestem spamerem. (tak zebyscie poznali troche moja osobowosc) zalozonej przez mojego znajomego...Jest to gra rozgrywana na przegladarce internetowej, napisana na silniku gry Vallheru, jednak wzbogacona o moc modyfikacji autorskich...Teraz chyba potrzeba jej tylko graczy, bo strona techniczna na parwde stoi na wysokim poziomie... Dlaczego wlasnie gra, jako "przedstawienie sie" ?? No wiec bardzo lubie swiat w niej przedstawiony, ktory jest wlasciwie polaczeniem wielu swietnych RPG'ow, dlatego od razu bedziecie wiedziec co mnie interesuje...
Mnie w śmieciu mozecie spotkac pod nickiem Cerif-jesli tylko zechcecie zagrac w te śmiecie to chetnie wam pomoge... (teraz nie gram czesto ze wzgledu na ogrom pracy, ale jak tylko znajde moment to jestem online) Do zobaczenia w grze lub na forum!!

i pamietajcie- jestem spamerem!