Wątek: Polska
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 01-08-2005, 15:13   #19
Qbista

Reputacja: 5 Qbista ma wyłączoną reputację
$: 19 947
Cytat:
Napisał diaboliqe696
To jak zamierzasz wyczuć kimat...z gazet? Ja wole z autopsji. Wiem gdzie dostane w ryj od hooliganów a dzie dostane tulipanem od punk'ow. A vampem nie jestem. Takie małe motto :"dobre wychowanie każe wracać na śniadanie" ale znowu odbiegam od tematu. Już nie bede.
Trochę się o nocnych burdach w moim mieście w gazetach pisze... Ale nieważne. Sądzę, że mamy drobne nieporozumienie na linii łącza - nie muszę wiedzieć, pod jakim sklepem sypiają menele (choć to poniekąd wiem), ani w której bramie czeka banda skinów, nie muszę wiedzieć jak to jest iść nocą po ulicy miasta (z duszą na ramieniu. ale więcej szczegółów... po co?) - wrażenia graczy, jako wampirów, będą całkiem inne. Czym jest dla nich banda dresów? Tak więc o c mi chodzi - już śpieszę z wyjaśnieniami. Chcę sprawdzić, o ile zmienią się moje sesje, gdy z ulic wielkiej Amerykańskiej metropolii gracze trafią do małej mieścinki w Polsce. Chce wiedzieć, ile klimatu zyska gra w Svietochlovicach by Night, a nie w Nocnym Chicago.

MG, P+, G++, SG++, SS, SD++, K, p, Z, S---, H, D+, K, f-, h, w-, cp--, sf+, L+, NS+++, SC -, Kon+, D++, Gaz+, T+, SU?; ZC, WoD, SW, GS
Qbista jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem