Wątek: Głos "Userów"
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-03-2006, 13:57   #6
Nassair

Reputacja: 4 Nassair jest na bardzo dobrej drodze
$: 41 436
A ja się zgadzam z SHAQEREM. Każdy ma prawo grać jak chce, i choć sesja Tartusa jest smieszna, to nie można jej atakować. I to w jaki sposób, odrazu ją zamykać, ja bym się poczuł obrażany. Na szczęście powalczyłem i sesja nadal się kręci. Tak więc grupy jeszcze nie ma, a już jest pierwszy sukces.
Dodatkowo jestm za tym, aby grupa zajęła się nie tylko tym co dzieje się na forum, ale ogólnie tego co forum dotyczy a jest "chamskie". Na mnie na ten przykład, nie dalej jak wczoraj, próbowono wpłynąć poprzez GG. Kiedy się to nie udało, osoba ta próbowała mnie obrazić. Nie można to nazwać atakiem, ale było chamskie i bardzo głupie.
Ponieważ cele są szczytnie, zgłaszam się jako pierwszy na członka tej grupy. A że zgłaszam się otwarcie, mogę być osobą grupę reprezentującą.
Jednak pomysł z usuwaniem z sesji i nie przyjmowaniem do innych, jest trochę chybiony, ponieważ na tym forum nie robi się nic innego, tylko gra. Jeśli taka osoba zostanie odsunięta od sesji, właściwiejuż nic nie będzie miała do roboty. Proponuje zatem aby grupa rozdawała odrazu bany, a Admini i Sol, będą wykonywali jedynie polecenia grupy w tej kwesti.

Pozdrawiam.

Losing all hope was freedom.
Nassair jest offline