Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 08-09-2006, 22:52   #9
Milly
Administrator

Milly's Avatar

Reputacja: 10 Milly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnie
$: 335 590
Wielkie podziękowania dla Fistusa - dzięki Tobie błąd 0x000-cośtam już mi nie wyskakuje Za to uderzyłam głową w stół kiedy wyszedł kolejny bardzo ciekawy komunikat, który mi nie daje pograć w Baldura:

Cytat:
An Assertion failed in D:\Dev\Baldur\UIControlButton.cpp at line number 302
Najśmieszniejsze jest to, że na dysku D nie mam takiego foldera jak Dev
Za chwię wyrzucę tego laptopa przez okno, toteż żeby nie psuć już sobie nerwów idę spać... A jakby ktoś coś wiedział, to niech da znać - ja naprawdę chcę sobie pograć! Za jakie grzechy?

Aha - Fist, byłam na tej stronce co podałeś, ale i tak w większości nie rozumiem, bo język jakim operują Ci ludzie nie jest mi znany :P Znaczy te komputerowe wstawki... Może jutro jak mi przejdzie ogarniający mnie szał, to poczytam na spokojnie...

Mist - dochodznie do tego jak się sprawdza takie rzeczy jak wypisałeś zajęło mi sporo czasu (wielkie dzięki Sol!), ale oczywiście nie zapisałam sobie... Jak to w czymś pomoże, to jutro poszukam jeszcze raz.
Tylko się proszę nie śmiać z Milly - jest laikiem w takich sprawach

T. Pratchett Czarodzicielstwo
Milly jest teraz online   Odpowiedź z Cytowaniem