Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 15-08-2006, 13:07   #1
Quarxarian

Reputacja: 1 Quarxarian ma wyłączoną reputację
[rekrutacja] Piraci!

Niektórzy mogliby pomyśleć, że to trochę bezczelność - ledwo co dwa posty napisał i sesje zakłada. No więc dla tych niektórych wytłumaczam się w ten sposób, że pewna osoba mnie poprosiła o założenie rekrutacji do owej sesji. Osoba ta nawet zaoferowała niemałą pomoc. No, a ja już taki jestem, że jak ktoś pomoc proponuje to ja ją przyjmuję. Tak więc współtwórca scenariusza i prawdobodnie wspólny MG to sławny już na tym forum Kutak.

Terez do konkretów. Sesja oczywiście o piratach... i piratkach (w każdym razie mile widziane ). Będzie też element fantastyki, może szczypta polityki może czegoś jeszcze . Akcja będzie się dziać w wymyślonym przeze mnie świecie, a właściwie na jednym z jego mórz (chociaż zależnie od graczy akcja może się rozszerzyć). W samej rozgrywce gracz będzie miał tzw. "wolną rękę", ale oczywiście nie do końca :P . Karta? Właściwie to ma być historia (liczę na dość ciekawą, ale nie za długą, nie za krótką). Ma to być coś w stylu czym się wcześniej zajmował i jak trafił na statek, no i oczywiście coś od siebie. Swoje historie prosze wysyłać do mnie na PW. Chyba, że Kutak wyrazi taką chęć to też do niego.

No kamraci! W morze! Po przygodę!