Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 08-14-2004, 15:16   #7
Solinarius
Administrator

Solinarius's Avatar

Reputacja: 10 Solinarius wkrótce będzie znany
$: 128 415
Cytat:
Cytat:
A oprócz tego większej ilości działów do dyskutowania o RPGach, a nie tylko grania.
Myślę, że nie ma problemu z dyskusjami na temat RPG w dziale do grania w RPG? Mi to nie przeszkadza, ale niech się Soli wypowie, bo rzeczywiście jest tam PBF
Zmienione jest na PBF/Sys,pozatym dodane "opowiadania",możecie przedstawiać własną twórczość
Cytat:
Ja już Tobie troche o tym mówiłem...
PBCh (play by chat)
PBC (play by cumunicator)

Zastanawia mnie jeszcze sens oddzielnych działów muzyka i film.
Można by je przerzucić do polany centaurów...
Zrezygnowałem z pomysłu PBCh i PBC,ale jeżeli będzie zainteresowanie to dodam.Jeśli chodzi o muzykę i film to wydaje mi się ,tak jak mówi Nijel,że powinno zostać tak jak jest.
Cytat:
Może trza by zrobić linki do "specjalistycznych" forów ze strony głównej, np. do Earthdawna?
Ostatnio Fistus wpadł na pomysł aby wyszukiwać małe fora i proponować im przyłaczenie do nas,jeśli macie jakieś sugestie lub znacie takowe to piszcie śmiało.
Cytat:
Poza działami poświęconymi rpgom proponuje stworzyć specjalny dział przeznaczony dla ruchu światło życie
Patrząc na popularność tego tematu poważnie się nad tym zastanawiam
Cytat:
Osobiście nadal brakuje mi czegoś na stronie głównej. Czort wie czego
Ja wiem -czegoś innego niż newsy - na razie dodałem galerię,księge gości i download.
Przydałyby się jakieś ciekawe artykuły ,ale na razie nie widzę chętnych do pisania

Solinarius jest offline