Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 12-17-2006, 13:59   #7
Solinarius
Administrator

Solinarius's Avatar

Reputacja: 10 Solinarius wkrótce będzie znany
$: 138 822
Sb zostało wyłączone zgodnie z moimi wcześniejszymi zapowiedziami związanymi z zachowaniem pewnego grona osób. Dwukrotnie nowi użytkownicy zostali zmieszani z błotem , co zapewne zachęciło ich do dalszego korzystania z naszego forum. A raczej zależy mi na odwiedzalności i świeżej krwi (nawet userów, którzy pierwszy raz mają styczność z rpg i forum). Następną sprawą, jest ignorowanie wielokrotnych próśb obsługi co do zachowania i tematów rozmówek w sb.
Wyjściem mogłoby być zablokowanie możliwości pisania, czy też wyłączenie całego sb dla pewnego grona osób, jednak jak wiem z doświadczenia, to wiąże się z pretensjami ze strony połowy aktywnych użytkowników, zastojem w sesjach ( bo połowa nie będzie pisać - foch za zablokowanie im sb). Podsumowując - jeżeli nie stać Was na dojrzałe zachowanie, ja nie będe spędzał godzin na prośby i groźby, na wybieranie poszczególnych osób i banowanie ich, itd, itp. Nie mam na to czasu i nerwów.Po prostu. Chyba, ze zaproponujecie mi coś, co rzeczywiście pomoże nam to w jakiś inny sposób rozwiązać ten problem.

Solinarius jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem