I się zaczyna
Cytat:
|
Niestety większość modów (wszyscy?) ma pracę, szkołę albo i to i to a SB to robota na cały etat.
|
Zaskoczę Cię, ja też chodzę do szkoły :] Wracam do domu jak normalny człowiek z pracy, gotuję, bo rodzina wraca jeszcze później, sprzątam, robię zakupy etc.
Cytat:
|
Poza tym co by dało czytanie wiadomości w SB sprzed kilku godzin? Szkoda już by była wyrządzona.
|
A warn za posta? Przecież też jest napisany i "krzywda została wyrządzona". Kara nie ulega przedawnieniu.
Cytat:
|
Czy mam rozumieć, że nasza kadra moderująca to tylko "kolorek i rozdawanie warnów"?
|
A doczytałeś co napisałem? Nie, nie miało tak to brzmieć. Ale godząc się z moderatorswem człowiek godzi się również na coś więcej. Dla Solinariusa forum to hobby... Ty traktujesz to jako obowiązek? Nie chcę się kłócić, bo z moderatorem/adminem źle się to dla mnie skończy, ale swoje zdanie na ten temat mam. Uważam, że są tu, na LI są ludzie dojrzali. Nawet jeśli popełnią błąd, zrozumieją i nie popełnią go po raz drugi. Sam widzisz jaka jest wrzawa bo zabrakło tego małego okienka na dole.
I jeszcze jedno słówko - jedynym negatywnym bajerem była ta lista "rozkrzyczanych". Za dużo ludzi prowokowała.