Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 01-09-2007, 15:08   #10
Nami

Nami's Avatar

Reputacja: 5 Nami wkrótce będzie znanyNami wkrótce będzie znany
$: 123 312
Charlotte opanowała swoje nerwy gdyż zaczynała czuć w gardle dziwne drapanie, które dokuczało jej jak nie jedna nuta wydobywająca się ze strun lutni.

- Przepraszam bardzo... - zaczęła skrupulatnie wychylając się lekko przez barierkę by zobaczyć owego grajka

- ... czy mógłbyś przestać brzękolić na tej cholernej lutni? - dodała w miare łagodnie na swój sposób. Poprawiła włosy które spadały jej co chwile na twarz. Nie mogąc ujarzmić ich trzymała je jedną ręką a drugą złapała za barierkę wychylając się bardziej z powodu niemożności ujrzenia grajka. Gdy zauważyła że jej prośby nie skutkują zaczęła ponownie.

- Wybacz, ale czy mógłbyś szanowny jegomościu przestać grać na tej lutni... powiedziała łagodnie po czym wyprowadzona kolejny raz z równowagi dodała znów krzycząc
-... bo ci ją roz...!! - w pore jednak opanowała strumień emocji i złości, wzięła głęboki oddech i po chwili głosem lekko zdławionym rzekła przez lekko zaciśnięte zęby

- ... rozstroje, mój kochany grajku - po czym uśmiechnęła się i poczuła jak zaczyna się lekko chwiać. Spróbowała złapać równowagę.