Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 01-20-2007, 11:36   #6
Kutak
Obsługa

Reputacja: 6 Kutak ma w sobie cośKutak ma w sobie cośKutak ma w sobie coś
$: 198 376
Co to za Borsuki 2006 bez posta borsuka? To jak LastInn bez Borsuka, Kraków bez Borsuka, Świat bez Borsuka... To nie miałoby sensu! Ale jakie szczęście, że owy borsuk w końcu się wpisuje

Idea słuszna- na LI dzieje się naprawdę sporo, pełno nowych i starych graczy, wielkie i ciągle wspominane sesje trwają równocześnie z tymi mniejszymi, prowadzonymi w innym stylu, często niezauważonymi. Możemy podzielić się swoimi typami z całym LI itd., itp., blablabla. Starczy wprowadzenia. Czas na oceny!

[center:ee0171d37d]Statuetka "Borsuka Piszącego" za rok 2006 wędruje do...
Kitsune! Za ten post!
[/center:ee0171d37d]

Nie przeczę, rozwaliła mnie aluzja do miłościwie nam panujących Kaczek Bliźniaczek. Te polityczne aluzje strasznie fajnie kontrastując z postacią oschłego, zimnego i "mhocznego" żołnierza, jakim jest Eye, postać Kitsune w tej sesji. Ta, kolejny punkt dla Ciebie, niech stracę

[center:ee0171d37d]Statuetka "Borsuka Grającego" za rok 2006 wędruje do...
Arango! Za postać Lorenza w "Dziesiątej Muzie"![/center:ee0171d37d]

Tutaj nie ma wiele do pisania. Wojskowy, przyjaciel Leonarda z dawnych lat, świetnie wpasowany w dany okres historyczny. Dzielny, mężny, rycerski i częstokroć poirytowany całą otoczką. Poważnym zagrożeniem dla Lorenza był jeszcze Vincenzo Medici, z tej samej sesji zresztą, ale tym razem dowódca pokonał dyplomatę

[center:ee0171d37d]

Statuetka "Borsuczycy Grającej" za rok 2006 wędruje do...
Rudej (pfff tam rudaad )! Za postać Anny Orwel w SLND 42![/center:ee0171d37d]

Główna przeciwniczka mojego Bradley'a, postać z charakterem i ostrym językiem oraz z zadziwiająco sprawnie funkcjonującym ciałem (bo jak ona ma zamiar poruszać się przez cały czas na tropikalnej plaży w glanach to nawet najstarsze borsuki nie wiedzą ). Konkurencją dla Anny były głównie Adamanda z Shiboleth (The Planewalkers) oraz Maureen (Pani Kryształu), no ale- jak widać- tym razem fantasy zostało pokonane przez bardziej "moderniaste" klimaty

Statuetka "Borsuka Sesjoczyta" za rok 2006 wielkimi susami hasa w kierunku...
eh, znowu do Kitsune. I to za Butelki z benzyną i kamienie!

Moja pierwsza i po dziś dzień ulubiona sesja. Ostatnio trochę się zatrzymała, ale mam nadzieję, że pewien lis ruszy kitę i zajmie się nią Bardziej "punk" niż cyber, czasem nawet wychodzi z tego mini-postapokal. Pisanie postów do tej sesji daje mi wielką przyjemność i satysfakcję, może ze względu na MG, może na moją postać, którą naprawdę lubię, a może przez współgraczy? A cholera to wi
O to miejsce walczyły jeszcze "Neverwhere" oraz "Arka", ale (jak widać) CyberLisPunk górą

Statuetka "Borsuk, co się chlubi, że mistrzować lubi" za rok 2006 idzie wprost w ręce...
Nightcralwera, za Cienie Menzobarrenzan (czy jakoś tak )

Główny konkurent jeżeli chodzi o najlepszą sesje DnD dla PlanoŁazów Sesja narazie się rozwija, ale podczas czytania czuć na kilometr jedno- przygotowanie. Pełzacz musiał przesiedzieć niejedną noc nad scenariuszem i innymi takimi, bo pełne dopracowanie wręcz bije od jego sesji. No i te cudne mapki...

No, starczy tego dobrego Do zobaczenia za rok w podobnym temacie

Pozdrawiam, Kutak

Z przyczyn ode mnie niezależnych w najbliższych dniach moja aktywność na LI będzie mniejsza. Czyli nie bijcie mocno za opóźnienia.
Kutak jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem