Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 01-31-2007, 08:02   #44
Lenin

Reputacja: 2 Lenin jest na bardzo dobrej drodze
$: 8 738
Jakby nie ptatrzeć najlepszą odsłoną HoM&M była (wg mnie ale pewnie również dużej części forumowiczów) trójeczka szczególnie jak się miało również okazje zagrać w dodatki (swoją drogą jestem szczęśliwym posiadaczem I, II z dodatkiem, III z dodatkami [poza tym nieoficialnym przygotowanym przez braci z Rosji] oraz Chronicles [wszystkie 4 kampanie]).
Na czwartej częśći sagi bardzo się zawiodłem, bo zatraciła ten niepowtarzalny klimat z II i III. Muzyka w IV była straszna i skutecznie uprzykrzała gre, szczególnie te arie. Mimo, iż sama gra i kampanie były dosyć ciekawe (w końcu to Heroesi) i było pare fajnych zmian to jednak daleko jaj było to trzeciej części. Dodatków do IV nie miałem okazji posamkować podobnie jak najnowszej części i dodatku do niej (sprzęt słabiutki więc kupować nie było sensu żeby leżała i się kurzyła).
Wg mnie nie ma jak sobie pograć Nekropolis i walczyć legionami Alpów (w niektórych tłumaczeniach Wampirzy Lordowie)
Tak na marginesie: wie ktoś może gdzie można dostać perekursora HoM&M, czyli Kinght Bounty?