Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07-02-2007, 00:02   #2
Milly

Milly's Avatar

Reputacja: 1 Milly ma wspaniałą reputacjęMilly ma wspaniałą reputacjęMilly ma wspaniałą reputacjęMilly ma wspaniałą reputacjęMilly ma wspaniałą reputacjęMilly ma wspaniałą reputacjęMilly ma wspaniałą reputacjęMilly ma wspaniałą reputacjęMilly ma wspaniałą reputacjęMilly ma wspaniałą reputacjęMilly ma wspaniałą reputację
Z prawdziwą przyjemnością mam zaszczyt ogłosić, że do projektu dostał się pierwszy uczestnik - Kerm - tym samym zostając współtwórcą opowiadania. Serdecznie gratuluję!

Twój fragment opowiadania czytało mi się naprawdę znakomicie i jeśli nikt Cię nie prześcignie, to właśnie on zostanie oficjalnym, drugim postem opowieści. Naprawdę niezła robota, ciekawy styl i zalążki pomysłów, a do tego reszta opowiadań, które mi przysłałeś, utwierdziła mnie tylko w fakcie, że warto Cię mieć obok siebie Cieszę się, że się zgłosiłeś i że mogłam Cię "odkryć".

Spore szanse na dostanie się ma także Krakov, fragment również interesujący.

Jeśli jeszcze ktoś chciałby się zgłosić, a nie ma w tej chwili czasu na napisanie krótkiej części opowiadania, to niech napisze tutaj i określi mniej więcej kiedy można się spodziewać odpowiedzi. Chciałabym wiedzieć na ilu potencjalnych chętnych jeszcze mogłabym liczyć, bo jeśli tak naprawdę nikt już nie ma ochoty się zgłaszać, to moglibyśmy powoli zacząć "startować". Na odzew czekam do końca tygodnia.

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za zainteresowanie

Milly jest offline