Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02-12-2007, 09:24   #8
Krakov

Krakov's Avatar

Reputacja: 2 Krakov wkrótce będzie znany
$: 50 698
Prawdę mówiąc zainteresowanie przerosło moje oczekiwania

A więc odpowiadając na Wasze pytania:
1. Jak już wspomniałem, wolałbym, aby były to osoby nie czytające książki. Głownie z tego względu, że (szczególnie w tej sesji, czyli na początku) wiele elementów będzie Wam znanych. Dla kogoś kto nie wie o co chodzi wyda się to o wiele ciekawsze. Jednak z tego co widzę większość chętnych jednak czytała, więc cóż... Zapraszam Zobaczymy co z tego wyniknie...
2. Co do dead line'a to nie ma pospiechu. Lepiej dopracować wszystko niż niepotrzebnie się spieszyć.
3. Co do historii postaci... Myślę, że im więcej szczegółów tym lepiej. Interesowałaby mnie np. rodzina, przyjaciele, zainteresowania, marzenia, cele, wykształcenie, praca. Czy postać znajduje się w takim stanie od urodzenia, czy też jest to wynik jakiegoś wypadku. Jak odnosi się do swojej obecnej ułomności, jak postrzega sens swojej egzystencji. Takie rzeczy...
4. Tak, chodzi mi tylko o upośledzenia fizyczne. Grunt, żeby postać była zdrowa na umyśle...

Wojownicy Nocy - Prolog, Lacrimae Dei
Krakov jest offline