Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 02-27-2007, 21:25   #8
Harv

Harv's Avatar

Reputacja: 3 Harv wkrótce będzie znany
$: 34 779
- Najlepszy post Wampir:Maskarada, Londyn 2005, Nightcrawler,Nr 5,

http://lastinn.info/viewtopic.php?t=2826&postdays=0&postorder=asc&star t=0)

Znam tę piosenkę i sądzę, że wręcz urzekająco pasowała do tego posta. Pamiętam, że kilka razy go czytałem, odtwarzając w myślach muzykę...

- Najlepsza postać męska: Jack Daniels by: fleishmann, Martwe Ziemie, Martwe Zło

http://lastinn.info/deadlandsmartwe_...zlo-t2839.html

Jakoż ta postać wzbudziła moją sympatię od razu - żywy trup udający ślepego.. nie za wiele o nim się dowiedziałem nawet teraz, ale pierwsze wrażenie jest bardzo sympatyczne - ślepiec macający przed sobą drogę lufą winchestera celowo cofa się i potyka o kamień, aby potwierdzić, że jest ślepy.

- Najlepszy MG (Gatunek, Tytuł sesji, Link) Lorn; WoD; Londyn 2005 - wojna nie jedno ma imię...-

Pokazał mi, jak wspaniale można się zżyć ze stworzoną przez siebie postacią i jak można ją niesamowicie dopieścić - 7 stron historii i karta postaci robiona przez parę tygodni. Oprócz tego był dla mnie bardzo cierpliwy przy robieniu postaci, zawsze dał dobrą radę, coś zasugerował w sposób, którego nie odczytywałem jako ingerencję w moją wizję postaci - po prostu ją poszerzał. Trochę brutalnie postąpił z Lhiannan na swojej sesji, ale sądzę, że lepiej jest tak, niż gdyby opieszałość graczy miałaby zabić sesję.

- Najlepszy gracz - Esco - zaskakiwał, był aktywny, dosyć dosadny i brutalny, potrafi wywrócić sesję do góry nogami, ale nie da się ukryć, że postępował z zasadami jego postaci (jak w Zaklętej miłości). Ogólnie miałem do niego szacunek, który dalej po części pozostał, ponieważ wady trzeba przyznać - miał.

Ogólnie wybaczcie, że z takiego wąskiego grona wybrałem moje nominacje, ale cóż - rzadko czytam inne sesje.. Nawet Planewalkers nie czytałem, ale o tym sza...

Nie chcę ukojenia, które mogłoby mi odebrać skruchę, nie pragnę uniesień, które wbiłyby mnie w pychę. Nie wszystko, co wzniosłe, jest święte, nie wszystko co słodkie - dobre, nie wszystko co upragnione - czyste, nie wszystko co drogie - miłe Bogu.
Harv jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem