Się mi nudzi na uczelni więc się wypowiem.
Każdy MG ma prawo prowadzić sesje w sposób który jemu odpowiada.
Prawem gracza jest stwierdzić że dany sposób mu nie odpowiada i nie grać.
A zatem jeżeli np JA jako MG będę chciał by na Diunie padał deszcz w Śródziemiu były pustkowia Chaosu a w nasz realny świat został zamieniony w kreskówkę to jest to moim PRAWEM!!! Bo to JA jestem MG i ja prowadzę tą sesje. Jeżeli kali0 chce prowadzić sesje w sposób jaki napisał to ma do tego PRAWO jako MG. Jak graczom się nie spodoba to obgadają to z MG i albo się pożegnają albo wypracują kompromis. A takie komentowanie

Ludzie ja rozumiem że to Tolkien i że świętości dla co niektórych ale bez przesady. Wciśnijcie se klawisz ignoruj ten Temat jak wam się nie podoba i tyle...
A teraz do
Kali0 Zwykły word. Wystarczy że w Wordzie będziesz pisał a ustrzeżesz się sporej częsć błędów. Rada od Dyslektyka Dysgrafika Dyortografika (Całości nosi nazwę Dyslekcji Funkcyjnej) Oraz prośba byś dopisał w opisie Sesji słowa "Moja interpretacja"
A
Yaneks, Jak mnie pamięć nie myli to Gandalf i Frodo ŻYJĄ w krainach elfów i właśnie z owej krainy Sauron ich ściągnął według koncepcji Kali0iego... Zatem obaj żyją. I to MOŻE być sesja zainspirowana powtarzam ZAINSPIROWANA światem Tolkiena.
Za ewentualne błędy przepraszam pisze z uczelni tu Worda niema