Dogen zarys wysłany na PW jak wolisz jest jak najbardziej OK i jest to twój wybór. I tak, masz rację, specyfika systemu wymaga odrobiny dyskrecji ale w ogólnym zarysie nie znajdziemy raczej najsmakowitszych kąsków, które planuję dograć później na osobności przez PW, ale twój wybór uszanuje. A no i tak, system jest świetny i oryginalny, tak więc tym bardziej zapraszam.
P.S. Nie spodziewałem się spotkać sympatyka tego mało znanego systemu, i to jeszcze ze starej gwardii no, no. Miło jest sobie powspominać stare dobre czasy, a przy piwku jeszcze milej

, pozdrawiam.
Filu nie martw się mechaniką bo spodziewam się, że sporo ludzi będzie jej nie znało. Ja zamierzam przejść przez to z każdym krok po kroku, bo warto gdyż jest ciekawie zrobiona i bardzo dynamiczna.
Akcja toczyć będzie się w roku 1995. Wasi bohaterowie powinni pochodzić z Anglii lub Stanów Zjednoczonych.
Koncepcji drużyny nie mam i zacznę marudzić dopiero gdy dostanę zbyt wielu zabijaków a za mało szarych ludzi ( pamiętajcie, że różne są odcienie szarości

), jak wspomniałem wcześniej.
Wiek, płeć, zamożność, rasa, wyznania jak i wszelkie upodobania są zależne od was i nie będę się wtrącał. Co do sekty to no cóż, czemu nie tylko nie piszcie mi takich rzeczy tutaj tylko na PW i znów nie chcę aby wszyscy byli z jednej parafii

.
Wasze postacie z założenia nie będą się znały ale mogę też zrobić wyjątek dla tych co fajnie się zgrają, na przykład małżeństwo, starzy kumple od dziecka itp.
Pozdrawiam Was i czekam na pierwsze cienie i zarysy postaci.