Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 03-15-2007, 08:27   #15
Mira

Mira's Avatar

Reputacja: 6 Mira jest jak klejnot wśród skałMira jest jak klejnot wśród skałMira jest jak klejnot wśród skałMira jest jak klejnot wśród skał
$: 192 266
Proszę, proszę moi Gracze zaczynają się wzajemnie kontrolować... to ja idę na urlop!
A tak serio, nie wiem czy podzielicie moje zdanie, ale jestem bardzo zadowolona z przebiegu sesji. Naprawdę widać, że wszyscy się staracie i... -mam nadzieję, że nie zapeszę - czujcie sie pochwaleni przez swojego MG.

Jedna uwaga na marginesie, bo widzę, że bardzo przejeliście się tym, że jak was już wyślę w świat, to nie będziecie mieli kogo zapytać o jego realia...
Widzicie, w założeniu tej sesji jest tak, że nie wyobrażam sobie, abyście - podążając za zadaniem - dali sobie radę bez podjęcia współpracy. Przy czym współpraca w moim mniemaniu, to nie tylko łażenie razem i chronienie sobie nawzajem tyłków, lecz również wspólne kombinowanie oraz wymiana informacji... Wiedzę o świecie staram się dzielić między waszą 4 i już w tych wstępnych informacjach na PW każdy z Was dostał coś, czego Lucretia i Zelios nie powiedzieli, a reszta postaci nie wie. Poza tym czasami będzie mi się zdarzało wysyłanie do pojedynczych Graczy jakiś PW z informacjami, bo zależy mi, żeby każda postać była inna, nie tylko przez swoją osobowość, ale częściowo również wiedzę, np. wiadomo, że Dorn, który żyje w podziemiach nie będzie miał pojęcia o sytuacji politycznej, która akurat ma miejsce, natomiast gdy potrzebna będzie wiedza książkowa czy też historyczna - będzie on wspaniałym jej źródłem.
Tak więc, jak będziecie mieli jakieś problemiki, pytajcie po prostu siebie nawzajem (jak w życiu). Nawet jeśli nikt nie będzie wiedział, a uznam, że wiedza ta Wam się przyda - ktoś zostanie nagle oświecony na PW

Mira jest offline