Wątek: Tacy jak ty 2
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 03-28-2007, 05:35   #43
Mijikai

Mijikai's Avatar

Reputacja: 2 Mijikai ma wyłączoną reputację
$: 58 322
Gen pokręcił głową, no cóż warto będzie na chwilę przyłączyć się do paladyna... przynajmniej teraz, widział, że paladynowi nie przypadła do gustu jego organizacja, nic dziwnego w sumie stali po jednej stronie barykady, ale tylko zakon miał na celu prawdziwe oczyszczenie od grzechów, oni byli zbyt miękcy. Szczęśliwie paladyn zaproponował całkiem niezły, jak na początek plan.
- Może być ja idę.
Popatrzył w końcu w stronę dziewczyny, dziwne kot obdarzał ją dużym szacunkiem, może jednak trzeba było ją obdarzyć większym kredytem zaufania?
- A plan, niezły myślę, że możemy iść maksymalnie w czwórkę i Thomas sądzę, że rozdzielenie się na kilka godzin nie jest wcale złym pomysłem. No to tak idą : Avalanche, Ja, Astral tak ? Słyszałem jak tak nazwał Cię paladyn kocisko ty wielkie, no i Thomas ? Nikt nie ma zastrzeżeń ? Wy w tym czasie możecie przeszukać plażę.
Po czym dopiął do boku sakwę z fioletowym pyłem.

Ostatnio edytowane przez Mijikai : 03-28-2007 o 16:02. Powód: Lista osób
Mijikai jest offline