Wątek: [Sesja] Wyspa
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 03-31-2007, 14:19   #21
Cold

Cold's Avatar

Reputacja: 2 Cold jest na bardzo dobrej drodze
$: 33 780
Vienne

Urodziłam się i wychowałam na Manhattanie, a akcent odziedziczyłam po matce, która pochodziła z Francji – powiedziała, starając się nie potknąć o wystające korzenie. – Jeśli natomiast chodzi o ten skok na bank, to nie nazwałabym tego interesującym zajęciem – powiedziawszy to, do jej głowy naleciały wspomnienia z tamtego dnia, kiedy obrabowała bank. – W każdym bądź razie zostałam aresztowana kilka dni po kradzieży, cholerny recepcjonista mnie wydał. – Westchnęła, przypominając sobie usatysfakcjonowaną twarz portiera, kiedy policjant zakuwał na jej nadgarstkach srebrne kajdanki.
Starała się mówić ostrożnie, aby nie wypaplać przypadkiem, z jakich dwóch powodów została jeszcze aresztowana. Póki co nie chciała się nimi dzielić, przynajmniej do momentu, kiedy nie uzna, że jej towarzysze są godni zaufania.
Spojrzała w głąb lasu. Z przerażeniem stwierdziła, że w każdej chwili mogą ich napaść ci psychopatyczni więźniowie, którzy mieszkają na tej wyspie. I co wtedy? Tak bardzo chciałaby mieć kogoś bliskiego, kto mógłby ją chronić...

Cold jest offline  
Reklama