Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 04-01-2007, 10:16   #23
Malkav3

Reputacja: 2 Malkav3 jest na bardzo dobrej drodze
$: 24 967
Dobra koniec tematu... Da sie to jakoś przeboleć... Było jak jest, nie wszystko musi być idealne.

Cytat:
Poza tym teraz z opowieści wychodzi na to że Doener i Nicki dwa razy wychodzą z sypialni -
Z tego co ja czytam, to nie...
Doerner wszedł, krotka konwersacja, Niki sie ubrala. Postanowili sie zabawic, Niki skierowala sie do drzwi, w miedzy czasie, gdy sie ubierała Doerner wyłozył sie na łóżko, zapodał monolog o testowaniu łózka, wsrtał i wyszli...

Doerner popraw stwierdzenie z palcem... Ratkin usuń podpis

Cytat:
(...)Nie bójcie się opisywać takie rzeczy - MG nie opisze wszystkiego za was - to nie jest RPG RL - to jest PBF - piszecie opowiadanie. Dajcie się ponieść fantazji, nie czekajcie aż MG zaserwuje wam pełny opis tego co się dzieje dokoła.
Dokładnie... opisze trochę ale każdy będzie poszukiwał czegoś dla siebie... tak samo klub... wchodzicie i macie już ogólny zamysł jak on wygląda (mam nadzieję) i możecie nieco opisać od siebie...

Od tego miejsca zaczynam pewne rzeczy zakładać... w przypadku postów które wyraźnie będą nawoływać do kontynuacji. Jeżeli czegoś nie opiszecie będę to ja robił. W większości przypadków nie wtrącam sie w to co robicie bo mi to nie przeszkadza... Wydaje mi sie że to właśnie jest przyjemność z PbF dla graczy, możliwość własnego kreowania świata... Opisujcie co chcecie w granicy rozsądku... jak coś mi sie nie spodoba, zacznę to opisywać w swoich postach zamiast komentarze, czy PW lub GG. Kreujcie wiec świat i nie bójcie sie tego.

Ta przygoda ma tylko ogólna linie fabularna, zmienia sie świat wokół was, wy macie pewnie cel ale droga do niego jest bardzo szeroka i od was zależy która jej częścią pójdziecie... Zakończenie jest bardzo ogólne i zależne jak to w RPG całkowicie od was... Mimo waszych zerowych pozycji politycznych, macie spora możliwość w oddziaływaniu na politykę w mieście, każdy patrzy na wasze posunięcia i jeżeli okażą się być trafne zastąpią wam te cechy. Wbrew pozorom macie duża role w kształtowaniu polityki tego miasta miasta... Morał z tego jeden uważajcie co i do kogo mówicie.

W sesji odpisze jak wrócę z kościółka.

Malkav3 jest offline