Co do Tibii. Gra może i jest fajna, bo całkiem ciekawie zrobiona, ale ja nie przebrnąłem powyżej 10 lvl-u. Czemu? Już od wstępu byłem gnojony przez starszych graczy. (Od razu zanaczę, że to nie był server PvP.) Tak więc gra może być ciekawa, ale najpierw trzeba przebrnąć przez początek. Czasem jest fajny, miły i przyjemny. Może też być katorgą która odstraszy od gry, tak jak w moim wypadku. (W ciągu mniej więcej dwóch godzin gry zaliczyłem 2 ataki od silniejszych graczy i jeden od równego, ale jak mu oddałem to się inni zlecieli i chcieli mnie ubić za atak za niego - sick!) Więc podsumowując - gra jest fajna, (jeśli ktoś lubi hack'n'slashe) gracze mniej fajni... Taka jest moja opinia...
L2 - Lineage 2. Brat ma mi go od miesiąca dowieźć, może wreszcie sobie w niego zagram i zobacze czy rzeczywiście jest taki dobry.
Co do GW - to jest gra nastawiona na PvP, PvE jest tylko dodatkiem! Prawdziwe GW to są mecze GvG (Guild vs. Guild) i HoH.
Heh... Jak zdobędę L2, to może założe wątek do dyskusji o L2 vs. GW, (A może ktoś inny kto ma o tym pojęcie, załowy

) ale póki co proponuję nie uprawiać tutaj offtopa.