Ech... jedyna ciekawsza książka dostępna w Polsce to:
"PSI-Agenten: Die Manipulation unseres Bewusstseins" Ernst Meckelburg (w Polsce jako "Agenci PSI")
Jeśli chcesz kilka innych źródeł, to podam tytuły:
artykuł "The New Mental Battlefield - Beam Me up Spock" - Military Review, grudzień 1980
Everett H. III: "The Many Worlds Interpretation of Quantum Mechanics, a Fundamental Exposition", Princeton 1973
Raport DIA z 1978 pt. "Paraphysics R&D - Warsaw Pact"
- to tylko jedna mała garstka, wybrana praktycznie losowo z wielu dostępnych. I pamiętaj, że ja nie mówię o 'magii' w stylu pentagramy, nieczyste moce, rytuały itp (bo to jest ściema), tylko o PSI, czyli zmienianiu rzeczywistości świadomością. Naprawdę, gdybyś się postarał to byś znalazł dowody. Jeśli chcesz poćwiczyć to wejdź na
http://www.PsiPog.net i tyle. Nie chce mi się dalej udowadniać, na serio, więc nie odpowiem po raz kolejny jeśli to będzie coś w stylu 'ale jednak...' albo 'więcej argumentów' albo 'stare, ściemniane źródła'. Nie wierzysz to nie. Co do ćwiczeń - nie mógłbym ćwiczyć gdyby nie było efektów, gdyż nie mam na to ochoty. Znam takich, co ćwiczyli mimo że nie wiedzieli czego się spodziewać. Ja spróbowałem kilka razy i w końcu wyszło. Gdyby nie to, to bym się tym nie zajmował - nie mam silnej woli.