Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-07-2007, 13:13   #30
Solinarius
Administrator

Solinarius's Avatar

Reputacja: 10 Solinarius wkrótce będzie znany
$: 138 832
Kolega chyba się zarejestrował aby pokazać jaki jest mądry, albo postarać się rzucić trochę błota w moją osobę
Cytat:
Forum nie zarabia na siebie ?? A jaki jest koszt utrzymania Forum ?? domena około 50 zł rocznie + serwer jakies drugie tyle .... Wystarczyło by zeby z adsensa było okolo 100 USD rocznie i forum powinno byc splacone za jakies 3 lata do tylu
Z domeną masz rację, niestety z serwerem nie bardzo. Jeśli masz forum z którego korzysta 3 użytkowników i nie zaglądają tam żadne boty, to powinien wystarczyć serwer za 36 złotych, a nawet darmówka. Lastinn obsługuje średnio 50 odwiedzających online, niestety skrypty forum są takimi, które raczej nie oszczędzają zasobów serwerów. Nasze forum obsługuje firma iq.pl z pakietem który kosztuje rocznie 658 zł brutto, dzięki temu przez ostatnie 3 miesiące forum było dostępne przez 100% czasu.
Więc, zanim cokolwiek napiszesz zastanów się, czy takie posty ośmieszą mnie czy ciebie.
Cytat:
Cos mi sie wydaje ze tu nie chodzi o pokrycie kosztow, tylko o zarobek... i nie mam nic przeciwko, tylko obracanie kota ogonem mnie WKURZA !
Jesli admin chce se dorobic to niech napisze to wprost :P
Piszę raczej wszystko wprost, mnie wkurza mnóstwo rzeczy, zwłaszcza , jak ktoś pisze o czymś o czym nie ma pojęcia. Zarobkowanie, hmm. Tak. Karmię się ziemniakami w skorupkach i muszę sobie dorobić, tymczasem lastinn dalej będzie obsługiwane przez skrypty które kosztują blisko 400 USD.
Nie znasz mnie i piszesz głupoty człowieku. Nie załapałeś czym jest prowadzenie fanowskiej strony. Poświęcam na to swój czas, zajmuję się całą administracją i pozycjonowaniem w wyszukiwarkach, ale niekoniecznie chce mi się cały czas opłacać serwer i domenę.
Cytat:
Szkoda tylko ze ktos madry nie napisal jakiego PIT-a pozniej trzeba złorzyc do urzedu skarbowego !! A moze sesje jakas by na ten temat zrobic ??
Ktoś mądry wymyślił google, inni mądrzy bazowali na tym, że przeciętny zainteresowany potrafi je obsłużyć
Specjalnie dla ciebie: Podatek z Adsense - Pozycjonowanie i Optymalizacja

I słówko na przyszłość - postaraj się pisać z zachowaniem poprawnej pisowni. Jeśli jesteś kolejnym z miliona dyslektyków korzystaj z odpowiednich programów.

Ostatnio edytowane przez Milly : 05-08-2007 o 19:33.
Solinarius jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem