Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-08-2005, 20:35   #7
Milly
Administrator

Milly's Avatar

Reputacja: 10 Milly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnie
$: 335 920
Jeśli o blog idzie - nie do końca rozumiem o co ma w tym chodzić. Mamy na forum założyć blog o czym?? O tym co robią forumowicze? O tym co admin robi?? Dla mnie jest bez sensu zakładać bloga na forum

Dla wiadomości Hooda - nie wiesz co to blog?? Jak Tyś się uchował?? Blog to forma internetowego dziennika/pamiętnika, w którym właściciel pisze notki o różnych głupotach (czyli o tym, czym chce). Odwiedzający bloga goście mogą komentować jego wpisy, czy tam zostawiać wpisy w księdze gości. To coś jak pamiętnik, tylko dostępny dla całego świata. Mam nadzieję, ze żartowałes piszec, że nie wiesz co to :P

Natomiast pomysł stworzenia działu o M&A nie jest głupi. Z tego co widzę, to kilkoro użytkowników zna się na rzeczy, dzięki temu nie trzeba będzie offtopowac w znanym temacie o Evangelionie :P Nie chodzi od razu o coś wielkiego, tylko jedno podforum w którym możnaby zakładac tematy o wiadomej treści. Zresztą istnieje wiele M&A o tematyce fantasy, s-f itp, wiec nie musiałoby to tak bardzo odbiegać od ogólnej tematyki forum. Nie wspominając już o tym, że istnieją systemy RPG oparte o niektóre anime. O ile się nie mylę, to powstało RPG o Slayersach, a z pewnością o Sailor Moon (nie bijcie, to miłość mej młodości :P ). Więc jakby znaleźli się chętni przyciągnięci tą tematyką, to i może rozegrałoby się jakąś sesyjkę, np wcielając się w postacie ze Slayersów Warto nad tym pomyśleć.

T. Pratchett Czarodzicielstwo
Milly jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem