Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 05-31-2007, 18:26   #142
abishai

abishai's Avatar

Reputacja: 5 abishai ma w sobie cośabishai ma w sobie cośabishai ma w sobie coś
$: 250 898
Ranma 1/2- za pokręconą fabułę i humor oraz nieszablonowe postacie..dla tego jednego anime warto było wkuwać niemiecki
Read or Die - za kreskę, bohaterów pierwszo( Yomiko Readman rulez...bibliofilka w okularach jako główny wymiatacz, ile anime może tym poszczycić?)
i drugoplanowych
Ninja Scroll- Ciekawa postac główna, ciekawi przeciwnicy i jeden z moich ulubionych openingów.
Silent Möbius- Śliczna grafika, a poza tym..oglądałem to dawno temu, i wtedy zrobiło na mnie piorunujące wrażenie.
Slayers- klasyka dobrej komedii fantasy
Dragon-half- za nieco absurdalny humor
Record of Lodoss War- klasyka z ładną animacją.
Demonbane- wiele zalet, klika wad, ale grafika bardzo mi się podobała..Nie polecam fanatykom Lovencrafta.( Nie każdy może zdzierżyć taką profanację ulubionego autora )
Utawarerumono-Śliczna kreska, ciekawa fabuła, zaskakujace zakończenie.
Fate- Postacie i klimat
Hyper Police-Nietypowy świat, fajny humor i równie fajne postacie
FMA- jak tu nie lubić bra Elric? Nie napiszę dlaczego jest dobry, bo juz na tym forum rozpisano to wiele razy.
Trigun -za humor fabułę i postacie..Trinity Blood mógłby być równie dobry (zwłaszcza że graficznie lepszy), ale żałosna końcówka i mnóstwo niedopowiedzianych wątków psują to anime (to samo dotyczy również Black Cat
And lasts but not leasts Erementar Gerad & Chrno Crusade- za klimat, fabułę, grafikę postacie

Ostatnio edytowane przez abishai : 05-31-2007 o 18:55.
abishai jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem