| - Nadajnik miała w komórce? Ciekawe. Jakie ma w takim razie implanty? Może ma komunikator wszczepiony lub cos podobnego? Tak w ogóle to przydałaby się lista cyborgizacji, jakie posiada. Poza tym ważne jest też abyśmy wiedzieli, czego można się po niej spodziewać. Chodzi o to, co potrafi. Antonio spojrzał na szefa uważniej. - Gdzie ona jechała? Zastanawia mnie, dlaczego ochroniarz tankował paliwo z karabinem pod płaszczem. Musieli się czegoś spodziewać. Poza tym jednego (dwóch?) widziałem pierwszy raz na oczy. Kto to był? Spojrzał na laptopa i kontynuował… - jest nas tylko troje, potrzebny nam będzie jeszcze jakiś sysop. Może jakimś cudem akcja została zarejestrowana przez satelitę lub cokolwiek innego. Może właściciel stacji ma wykupiony jakiś monitoring i zbiegiem okoliczności akurat wtedy nie był w naprawie. Trzeba też namierzyć tą ciężarówkę. Może uda się odczytać numery. Pewnie jest kradziona, ale przynajmniej będziemy wiedzieli, w jakim mieście. Mówisz, że możemy korzystać ze sprzętu. Spoko, skorzystamy. Ale potrzebni nam też twoi ludzie. Jeśli więc nie masz pod ręką dobrego Netranera to ja znam kilku, ale oni sobie trochę liczą za usługę. Pod nosem Antonio jeszcze dodał - W przeciwieństwie, kurwa do nas. Nie starał się jednak być niesłyszany. Wręcz przeciwnie, miał nadzieję że dotrze do to uszu szefa.
Ostatnio edytowane przez Bigos : 06-11-2007 o 17:37.
|