Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 09-10-2017, 12:31   #2
psionik

psionik's Avatar

Reputacja: 1 psionik ma wspaniałą reputacjępsionik ma wspaniałą reputacjępsionik ma wspaniałą reputacjępsionik ma wspaniałą reputacjępsionik ma wspaniałą reputacjępsionik ma wspaniałą reputacjępsionik ma wspaniałą reputacjępsionik ma wspaniałą reputacjępsionik ma wspaniałą reputacjępsionik ma wspaniałą reputacjępsionik ma wspaniałą reputację
Ja ze swojej strony mogę jedynie ubolewać, że musiałem odejść. Było to spowodowane moją sytuacją w życiu prywatnym, przez który wypadłem całkowicie z forum. Żałuję, bo ta część sesji, w której brałem udział bardzo mi się podobał.

Z tego co mi nieco przeszkadzało mogę wskazać bardzo duży misz-masz wszystkiego, choć MG bardzo umiejętnie łączył, więc po paru postach przestałem zwracać na to uwagę. Miła odmiana od ustrukturyzowanych światów/settingów jak np. D&D.

Jeśli mógłbym coś zmienić w samej sesji, to to na co dzemeuksis sam zwrócił uwagę, czyli pisanie do konkretnej postaci. Żeby ogarnąć co się dzieje trzeba czytać całą sesję, nie tylko to co jest skierowane do naszej postaci, ale wystarczył jasny komunikat, że tam też może coś nas dotyczyć, żeby zacząć czytać również tamte informacje.

Dzięki MG za sesje i mam nadzieję, że następnym razem uda mi się dotrwać do końca.

Ps. Wspomniałeś o różnych postaciach, może mógłbyś napisać coś więcej? Co Ci się (nie)podobało w każdej z nich?

psionik jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem