Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 10-10-2017, 00:52   #6
Campo Viejo
Northman

Campo Viejo's Avatar

Reputacja: 1 Campo Viejo ma wspaniałą reputacjęCampo Viejo ma wspaniałą reputacjęCampo Viejo ma wspaniałą reputacjęCampo Viejo ma wspaniałą reputacjęCampo Viejo ma wspaniałą reputacjęCampo Viejo ma wspaniałą reputacjęCampo Viejo ma wspaniałą reputacjęCampo Viejo ma wspaniałą reputacjęCampo Viejo ma wspaniałą reputacjęCampo Viejo ma wspaniałą reputacjęCampo Viejo ma wspaniałą reputację
Doprawdy nie wiem o co wam chodzi z tym niby pierdylionem watków? Czytałem wszystkie posty (niektóre przydługawe wewnętrzne wynurzenia Ryo po łebkach) i jakoś nie bardzo widziałem sztuczność, czy przesadę. To gracze maja rozwijać watki i brać świat takim jaki przed nimi staje. Ta sesja może jednym być zagmatwanym miszmaszem chaotycznych tajemnic, drugim, takim jak ja, prosta konstrukcja cepa do grania w dobrym tego słowa znaczeniu. Może dlatego że rozwijałem bystrym jak wir w klozecie Orkiem te watki, które chciałem gra to jakieś tam odbijanie piłeczki.

W czym niemal wszyscy, a zwłaszcza później, dali ciała to założenia formy gry. Bez pytań nie ma odpowiedzi, a durnych pytań ponoć nie ma nigdy.