... trzeci raz! I do trzech razy sztuka. Tym razem podszedłem do sprawy strategicznie, zatem mam już wymaganą liczbę osób do rozpoczęcia. Tak, chcę powiedzieć, że tym razem przygoda w Lake Hills się rozpocznie.
Czego zatem zawracasz gitarę, człowiecze, skoro masz już wszystko, co jest ci potrzebne?
Chciałbym zaprosić do zabawy
jedną osobę. Będziemy bawili się w towarzystwie (alfabetycznie):
Grave Witch i
Nami.
Ale do czego w zasadzie chciałbym zaprosić? Bo ten tytuł to tak trochę mało informacji.
Otóż będziemy się bawić w klimacie dark fantasy/thriller/(survival) horror. Sam nie jestem pewien co z tego wyjdzie. Co jednak ma wyjść, wyjdzie. Let it be

Wiem jedno, będzie mrocznie i będę chciał troszeczkę postraszyć albo przynajmniej wywołać dreszczyk.
Coś więcej?
Będzie to inspiracja Alanem Wake'iem. Jeśli nie masz pojęcia o kim mówię, to rewelacja. Nie dowiaduj się, ponieważ proszę o uczciwość i
nie zgłaszanie się osób, które wiedzą o co chodzi.
Moje inspiracje są na tyle silne, że znajomość może spowodować, iż zepsuje to rozgrywkę graczom oraz mnie.
Może teraz coś o postaciach?
Będziecie grali artystami tworzącymi. Dostaniecie listę, aczkolwiek jak macie pomysł na kogoś spoza, to piszcie śmiało, ponieważ to są tylko profesje przykładowe.
Ważna sprawa,
nie zdradzajcie innym kim gracie. Ani w rekrutacji, ani poza nią. Do pewnego momentu to muszę wiedzieć tylko ja. Zatem postacie się nie znają.
Zatem jakich danych będę potrzebował?
- Imię i nazwisko
- Zawód
- Wygląd
- Charakter
- Historia - nie musi być nic długiego, w punktach też będzie ok
- Sen - poproszę o opis jednego snu postaci
- Cel wizyty - poniżej dostępne są dwa
No dobra, ale co to jest to "Lake Hills"?
Małe miasteczko w Kanadzie znane głównie z dra Williama Browna, właściciela i założyciela szpitala psychiatrycznego "Larch Peak Lodge". Przyjmowane są tam wyłącznie niegroźne, najłagodniejsze przypadki schorzeń psychicznych. Placówka jest nastawiona głównie na pomoc artystom. Masz
problem w tworzeniu? Dr Brown jest odpowiedzią. Nie masz żadnych kłopotów, ale chcesz
ulepszyć swoją sztukę? Dr Brown pomoże.
Zaraz, zaraz, miała być jakaś lista, a tu ani widu, ani słychu...
Wstępniaki, klimat i więcej informacji poniżej, w poprzednich rekrutacjach:
- Rekrutacja 1 ([Autorskie] Lake Hills)
- Rekrutacja 2 (Lake Hills)
Co z częstotliwością postowania?
Żadnego szaleńczego tempa. Tura w schemacie 5/2: 5 dni dla was, 2 dni dla mnie.
Jak z dociem?
Przewiduję. Powiem więcej. Początek (2-3 tur) będzie na tyle nietypowy, że będziemy grali wyłącznie na docu. Posty w temacie będę wrzucał tylko ja, a wy nawet nie będziecie wiedzieli czy rozmawiacie z NPCem czy z graczem.
Dalej ilość doca znacząco się zmniejszy.
No dobra, ale do kiedy jest czas?
Szybka akcja. Nie potrzebuję ogromnych KP, więc
29.11 o
23:59 zakończymy rekrutację.
Sesja pojawi się
30.11 lub
01.12.
Jakbym o czymś zapomniał, pytajcie śmiało.