Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 06-26-2007, 11:54   #3
Solinarius
Administrator

Solinarius's Avatar

Reputacja: 10 Solinarius wkrótce będzie znany
$: 138 832
Prawo nie działa wstecz - regulamin forum jest mniej-więcej taki sam od trzech lat (napisałem tak, ponieważ w międzyczasie przechodził kilka kosmetycznych zmian). Pomimo tego, ze nie były to dosłownie posty o treści która wspomniałaś, łamały regulamin w którym wyraźnie napisane jet "typu dzięki (...)", w tych przypadkach były to posty bezsensowne, kryterium przyjęcia do gry było co innego, wysłanie karty postaci i napisanie dobrej historii (o ile mnie pamięć nie myli), więc posty typu "wysłałem kartę" nie wnoszą nic do tematu, a wręcz przeciwnie, zaśmiecają go - przecież mg i tak wie, że dostał prywatną wiadomość, nie trzeba o tym pisać w kilku miejscach na forum. Topic rekrutacyjny służy do zadawania pytań odnośnie przyszłej sesji, nie ma tu także miejsca na posty typu "jeszcze aktualne?" jeśli rekrutacja znajduje się w subforum rekrutacyjnym oznacza to, ze jest ona aktualna, rekrutacje zamknięte lub porzucone znajdują się w archiwum.

Wystarczy trochę pomyśleć przed napisaniem posta, to nie boli, można uniknąć przez to "poczucia niesprawiedliwości".

Forum służy do grania, nikt nikogo nie zmusza do uczestnictwa w sesjach, obsługa forum nie będzie siedziała 24 h na forum pisząc czułe prywatne wiadomości tylko po to, aby użytkownik nie poczuł się urażony po tym jak złamał regulamin czy pisał bezsensowne posty. To Wy powinniście dopasować się do zasad tu panujących a nie odwrotnie.

Tematy powinien był być zamknięty od początku, porządek na forum nie podlega dyskusji.

Solinarius jest offline