| Imie : David Lerio
Pochodzenie : Hiszpania
Wyglad : Wzrost około 180 cm, raczej postawny i dobrze umięśniony ale nie przesadnie. Nosi siwe, niemal białe włosy do ramion i takoż brodę i wąsy. Ma paskudny wzrok i wyraz twarzy.
Charakter : Dumny i arogancki, łatwo wpadający w gniew. Bezwzględny i oszukańczy, wyrachowany do granic możliwości. A przede wszystkim twardy i wytrwały, gdy coś zacznie nie odpuści. Jednak okazuje szacunek równym sobie i wyższym rangą.
Chcesz znać moją historię? No dobrze. Za młodu wstąpiłem do wojska, służyełem 20 lat, jako żołnierz okrętowy i przyznam walkę opanowałem świetnie, dowodzenie wosjkiem też, jednak w końcu jednak przegrałem i przez trzy lata służyłem na łajbie jako tania siła robocza, przyznam dopiero wtedy stałem się twardy, wtedy byłem litościwym głupcem i ulegałem słabościom, wracjąc do historii, gdy zawinęli do portu-meliny zwiałem im i od roku szukam jakiegoś kapitana który w swych rabunkach potrzebowałby kogoś kto umie walczyć, utryzmując się z usuwania nie wygodnych osób. Co? ty chcesz mnie przyjąć?
Umiejetnosci : W czasie długiej służby wojskowej opanował do perfekcji walkę rapierem szablą, jataganem i wszelka inną bronią tego typu, nieźle też strzela z pistoletów ale bez rewelacji, dowodzić umie średnio chociaż chwalił się że umie bardzo dobrze jest całkiem świadom swych umiejętności. Zna też nieźle etykiete chociaż w porcie zachowuje się jak zwykły marynarz. Nie umie na statku prawie nic, ale umie motywować innych do pracy.
Ekwipunek: Czarne spodnie, wysokie buty, luźna biała koszula. Nosi zawsze bradzo dobrą szable, garłacz i dwa krótkie pistolety i nóż z ząbkami powodującymi rozrywanie ciała przy wyciąganiu.
Ostatnio edytowane przez Uland : 07-13-2007 o 13:01.
|