Zmienione zostały następujące punkty regulaminu:
Cytat:
5. Uwagi o błędach ortograficznych, interpunkcyjnych, sprawy typu "wyślij też do mnie na moj_mail@adres.pl" lub złamaniu regulaminu załatwia się prywatnymi wiadomościami (PW)
6.Podziękowania (posty w stylu "Dzięki" itp.) powinny być zamieszczane we własnym poście z pytaniem/prośbą (przycisk "Edytuj") lub przesyłane za pomocą PW.
|
zostały zmienione na:
Cytat:
5. Uwagi o błędach ortograficznych, interpunkcyjnych lub złamaniu regulaminu załatwia się prywatnymi wiadomościami (PW)
6.Podziękowania (posty w stylu "Dzięki", sprawy typu "wyślij też do mnie na moj_mail@adres.pl/ kartę wysłałem itp" ) powinny być zamieszczane we własnym poście z pytaniem/prośbą (przycisk "Edytuj") lub przesyłane za pomocą PW. Wyjątkiem są zgłoszenia do sesji, gdzie pierwszy post użytkownika w temacie, wyrażający chęć uczestniczenia w grze jest dopuszczalny ( jednak późniejsze posty typu "wysłałem kartę/kiedy zaczynamy?") już nie.
|
oraz
Cytat:
|
7. Na Forum nie można zamieszczać reklam innych For oraz witryn konkurencyjnych (należy zaznaczyć różnice między reklamą, a np. informacją dla kogoś).
|
na
Cytat:
|
7. Na Forum nie można zamieszczać reklam innych For oraz witryn konkurencyjnych, służy do tego Spis stron RPG. Dozwolone jest natomiast umieszczanie linków informacyjnych (przykładem może być odnośnik do materiałów potrzebnych do sesji / rekrutacji, artykuł czy news z sieci).
|
----
Cytat:
|
Sygnatura może zawierać do 4 linijek i nie można w niej używać żadnej grafiki.
|
na
Cytat:
|
Sygnatura może zawierać do 4 linijek i nie można w niej używać żadnej grafiki ani odnośników do innych stron, można natomiast dodawać linki wewnątrz lastinn.
|
Powyższe zmiany wchodzą w życie z dniem dzisiejszym.
W razie dodatkowych pytań proszę pisać w tym temacie.