Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07-24-2007, 10:52   #4
Markus

Markus's Avatar

Reputacja: 3 Markus wkrótce będzie znanyMarkus wkrótce będzie znany
$: 120 055
Witam pierwszych chętnych. Dwóch potencjalnych autorów opowiadań już mam, wiec początki wcale nie są takie złe, jak się spodziewałem

Cytat:
Napisał Macharius
Mam pytanie Markusie, a rozmawiałeś może już z innymi wydawnictwami takimi jak Runa czy Fabryka Słów? Z nimi przed zawarciem umowy z CK Group też warto by pogadać.
Zawarcie umowy z CK Group nastąpi dopiero po stworzeniu zbiory i tylko w sytuacji, jeżeli obie strony wciąż będą zainteresowane, wiec mamy sporo czasu na rozmowy z kim tylko chcemy Oczywiście próba współpracy z bardziej doświadczonym wydawcami jest kusząca, jednak oba wydawnictwa wymagają przesłania „próbki” powstającego dzieła. Oznacza to, że póki nie zostaną napisane chociaż dwa, lub trzy opowiadania, nie mamy żadnych szans na zainteresowanie Runy, czy Fabryki Słów. Nie możemy też wykorzystać opowiadań, które były już publikowane, ponieważ one raczej nie będą zbyt mile widziane.

Jeżeli uda mi się rozkręcić cały projekt i znajdzie się więcej chętnych do pomocy, to wtedy rozpocznę rozmowy z innymi wydawcami. Mówiąc prościej wszystko zależy od użytkowników i ich dobrych chęci

Pozdrawiam
Markus

Markus jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem