Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07-26-2007, 14:17   #46
Mira
Obsługa

Mira's Avatar

Reputacja: 8 Mira jest jak niezastąpione światło przewodnieMira jest jak niezastąpione światło przewodnieMira jest jak niezastąpione światło przewodnieMira jest jak niezastąpione światło przewodnieMira jest jak niezastąpione światło przewodnie
$: 233 976
Żeby zapał nie minął chyba faktycznie warto spisać zasady, wedle których owe opowiadanka mają powstawać.
Markus, ponieważ generalnie to Twój projekt mam zatem nadzieję, że zrobisz taki spis.
Trzeba uwzględnić w nim dopuszczalną tematykę, długość, formę, motywy (jak np. to żeby każde opowiadanko zawierało taką lokalizację, jak „Ostatnia Karczma”)... No i wypada opisać, co dalej z tym tekstem zrobić: do kogo wysłać, określić termin oddawania, wyznaczyć czas na ankietę, gdzie będzie można zagłosować na najlepszy tekst.
Co jeszcze...
Aha, myślę, że ilustratorzy i korektorzy powinni wziąć się do pracy już po dokonaniu wyboru. Po pierwsze oszczędność roboty, a po drugie warto, żeby autorzy sami przyłożyli się np. do formy swoich opowiadań, a nie wychodzili z założenia „ktoś mi to i tak poprawi”.

Mira jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem