Dla mnie kwestia czy tworzenie wspólnych postów będzie przebiegało według wzorca Tammo czy Obce..nie ma większego znaczenia.
Koniec końców i tak przed zamieszczeniem tutaj wspólny post będzie musiał być poddany przeredagowniu na czytelną wersję przez tego z graczy który go wstawi.
Większy problem to zbiórka w odpowiednim czasie na GG..
Z innych spraw..
Cytat:
|
Podróż Keiko jednak blednie w porównaniu z ew. podróżą panów: Bayushi, Mirumoto i Hida. Ci bowiem są w prowincji Ayo, a chcąc się dostać do Shiro Tengu, mają długą przed sobą drogę, niejedną zresztą. Mogą jechać drogami, lub pruć na przełaj
|
Z
wielką niechęcią Mirumoto Fukouru wybierze/ będzie popierał jednak drogę na przełaj przez Shinomen Mori..
Niestety czas ma dla smoka duże znaczenie
Cytat:
|
Dobre konie, panowie, to zda się nagle szalenie istotne... Czy ktoś z Was ma problemy z jeździectwem? Tak? ojej... <sadysta w MG unosi głowę i śmieje się cichutko... no dobra, piszczy z radości>. No, ewentualnie nie musicie się wcale jakoś szczególnie spieszyć
|
Nie wiem ja ty Tammo,ale jakoś nie moge sobie wyobrazić by jakikolwiek konik mógł galopować z wielkim krabem, jego zbroją i połową arsenału Twierdzy na grzbiecie

(zakładając że Krab jak i Skorpion mają jakieś poziomy w jeździectwie ) w każdym, razie Smok kiepsko jeździ konno więc nie bedzie ryzykował szybkiej jazdy.
I na ostatek sprawdzając listęgraczy nie zauważyłem postaci Obce.. Chyba przez przypadek wyleciała z listy....Przydałoby się ją wstawić z powrotem