Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 08-24-2007, 13:52   #54
Almena

Almena's Avatar

Reputacja: 5 Almena ma w sobie cośAlmena ma w sobie cośAlmena ma w sobie coś
$: 310 149
"Almena, nie obraź się, ale nawet jakby ktoś chciał podjąć jakaś akcję - czy choćby pomyśleć na głos nad nią - to nie zdąży bo podejmiesz ją za niego." >> nie obrażam się, racja, sama bardzo tego nie lubię myślałam, że jeśli którąś turę bezczynnie się gapicie to nie macie pojęcia co robic [jakbyście mieli pomysł, to chyba byście wcielili go w życie...?'] bezczynnośc graczy to dla mg sygnał "oho nie wiedzą co robic, nudzą się, popchnę trochę akcję może ruszą dalej", ale to nie jest fajne - mogłabym równie dobrze grac sama ze sobą nie starcza wam doba na podjęcie akcji? Dwie doby? Trzy? ile potrzebujecie? ja mam czas Liczę więc teraz na Was, na wasze pomysły, boska noga już nie popycha, czeka, gapcie sie ile chcecie, róbcie co chcecie, tak jak powinniście grając w RPG! Mg popatrzy i zareaguje gdy już ktoś ogłosi że dokonuje jakiejś akcji

"Ty wiesz co będzie dalej, więc Ci sie wydaje to oczywiste i proste" - wierz mi, sesja jest tak plastyczna, że waszym zachowaniem możecie zmienic wszystko. wykreśliłam już parę rozdziałów bo skręciliście mi w tę a nie w tamtą... XD

"Poza tym niby czemu nie możemy się popatrzyć na nicnierobiącą hydrę? " - możecie, jeśli to was bawi każdy ma jakieś hobby '

problem nie tkwi w tym, że robicie coś źle - gracie dobrze! problem tkwi w tym, że rzadko podejmujecie akcję;( no ale poczekam na nią teraz cierpliwie jestem jeszcze młoda! XD

***Your Exel is my command! *** xD
Almena jest offline