Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 07-16-2005, 15:36   #43
Milly
Administrator

Milly's Avatar

Reputacja: 10 Milly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnieMilly jest jak niezastąpione światło przewodnie
$: 335 993
No i tak sie zdarza. Ale to tylko dowodzi temu, że trzeba zmienić MG. Bo rozumiem przedyskutować z MG zachowanie postaci, wytłumaczyć mu jak chciałoby się prowadzić taką postać, a ewentualnie po jego uwagach zmodyfikowac ją. Ale nie żeby od razu MG mówił Ci co masz robić.
Chyba, że za pierwszym razem odgrywałaś postać zupełnie nie tak, jak to wynikało z Twojej karty postaci, np. grając magiem rzucałaś sie na wszystkich z mieczem, czy grając elfem zachowywalaś się jak krasnolud... To już inna sprawa

Wg mnie zanim ktoś nowy przyłączy się do gry, powinno się jedną sesję poświęcić na wspólne robienie z nim postaci, tłumaczenie o co chodzi w systemie i pomaganie mu w wyborze odpowiednich postaci. Ja przynajmniej zawsze się obracałam wśród takich ludzi, którzy to robili :P

T. Pratchett Czarodzicielstwo
Milly jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem