Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 08-30-2007, 15:48   #67
Nami

Nami's Avatar

Reputacja: 5 Nami wkrótce będzie znanyNami wkrótce będzie znany
$: 123 680
"- Nocny juz zamkneli, uzywanych nie lubie, mrozonych tez. I odczep sie wreszcie od pedala bo mnie wnerwiasz."

- Oooo nie, co to to za wiele moja Pani! Możesz sobie obrażać mój zad, moje zachowanie, moje picie, MÓJ RÓŻOWY RĘCZNICZEK!!! Ale nigdy...ale to nigdy . . . NIE OBRAŻAJ MOJEGO ZAMRAŻALNIA!!!! - wykrzyknął rozwścieczona przez Kitowatą, Pingwin aż wszystkim zwiało włosy w tył.

- No już kochanie, żadna dziwka bez tampona obrażać Cię nie będzie, niu... - rzekł tuląc zamrażalnik i gładząc go czule.
- Że niby masz złe tampony, tak? M-r-o-ż-n-e?! Nikt nie będzie wątpił w Twoje zdolności maleńka - dodał z łezką w oku i uspokoił się dwiema butelkami sake, po której miał odloty.

-Pingwin! Sake raz poproszę.

- Się robi *hyk* szefie! - rzekł Pingwin i niczym barman z przewioszonym przez kark różowym ręczniczkiem ruszył w kierunku Pana T., z tacą czterech potężnych sake i klapnął sobie obok niego razem z zamrażalnikiem po czym zanóżył pysk w pierwszej butelce.

- No rusz się Kita, odpalaj ten gruchot, bo mama z obiadem czeka! - rzucił do Kitki i stuknął butelką o butelkę towarzysza butelki (XD).

- Za babcie Dodę i jej Imoł (Emo XD) trampki!