| -O doprawdy a wydawało mi się że nocny jest otwarty non stop. A na twoim miejcu Kitka, co całe szczeście nigdy się nie stanie, nie wybrzydzałbym w kwesti tamponów. Tampon jaki jest każdy widzi.
Kitka pryhnela i postanowila nie zawracac sobie glowy dalszymi wywodami osobnika, ktory docenic nie potrafi swiezosc tampona marki Kotex.
Z obrazona mina wysluchala tez slow Pingwian. Na nie jednak nieodpowiedziec niemogla. Odwrocila sie zatem do nielota zaawansowanego i powiedziala glosem najspokojniejszym na jaki ja bylo stac w owym momencie. - Drogi Pingwinie niema absolutnie nic do twojego starego chlodzika nie liczac tego, ze mleka w nim nie masz. Uwierz mi bowiem ze zareagowala bym podobnie gdyby to chodzilo i o inny zamrazalnik innego wlasciciela. Zwyczajnie nie lubie mrozonych tamponow. Kropka. A teraz z laski swojej przestan zrzedzic i pozwol ze ruszymy. I dla dobrego samopoczucia twoich czesci inntymnych nie nazywaj mnie dziwka.
Podroz przebiegala bez zbednych przeskod. Kitka w najlepsze rozkoszowala sie na najwygodniejszym z foteli wylozonym czarno rozowym futerkiem. Przed chwila udalo sie jej znales jeden zapomniany tampon wiec i zycie nabralo dla niej przyjemniejszych barw.... - Ach...
Rybki fruwaja, sloneczko skacze,
Pingwin sie upil i teraz gdacze.
Thorgal pedala wzial na zaplecze
zolw bezpulciowy podglada ich skrycie.
GM masta hipcia metalem trasuje
A ja sobie paznokcie piluuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee!!!!!!!! !!!!!! (dluga solowka operowa)
Zanucila "pod nosem" polerujac sobie paznokcie.
__________________ Pragnienie mężczyzny zwraca się ku kobiecie, pragnienie zaś kobiety rzadko zwraca się ku czemuś innemu niż ku pragnieniu żywionemu przez mężczyznę. Spodziewany dzien 0 : 20 Styczen 2009
Ostatnio edytowane przez Midnight : 08-30-2007 o 20:21.
|