Wątek: Gamma Fri Delta
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 09-01-2007, 09:20   #4
Durendal

Reputacja: 3 Durendal jest na bardzo dobrej drodze
$: 30 800
Grant starannie spakował cały ekwipunek. Karabin zawiesił na prawym ramieniu tak żeby był gotowy do użycia w każdym momencie. Przemył twarz wodą. Nabrał jej tez do manierki, lepiej sie przygotować na wszystko. W głowie pędziły mu setki myśli... "Jaka do cholery partyzantka?! I co to za kraj w ogóle... Niech szlag trafi tego co wymyślił zasadę izolowania rekrutów na czas szkolenia, najchętniej bym mu teraz łeb urwał i do szyi nasrał" Usiadł ciężko na łóżku karabin na kolanach w poprzek ud. Sięgnął do i wyjął metalową wodoszczelną papierośnicę i wojskową zapalniczkę. Wyłuskał papierosa i zapalił. Zaciągnął się głęboko rozmyślając nad swoim położeniem. "Broni mi nie zabrali więc raczej nie sa moimi wrogami ale w sumie kto ich tam wie. Ciekawe co się stało z resztą chłopaków... Może ten ich dowódca coś mi wyjaśni. Trzeba poczekać." Oparł się o ścianę i wolno pociągając papierosa czekał...