Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 09-24-2007, 09:23   #20
nonickname

nonickname's Avatar

Reputacja: 2 nonickname wkrótce będzie znanynonickname wkrótce będzie znany
$: 33 137
Narzędzia to ma wasz mechanik. Siekierka? O boshe. To jest RPG. Jak siekierka będzie potrzebna, to dam wam szansę ją zdobyć. Ok? Wiecie ile już dźwigacie? A ja wam bryki dać nie mogę!

Astaroth ta druga opcja mi się podoba. Jest 6 postaci. To dużo. Każdy coś robi, każdemu trzeba odpowiedzieć. Fajnie jak weźmiecie na swoje barki ciężar prowadzenia opowieści do przodu (to się w zasadzie już stało). Ja nie mam scenariusza, bo przecież macie całkowicie wolną rękę. Zresztą, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

Mortiis, tak to HAL. Ale warto może napisać trochę więcej. Co zrobił HAL w Odysei? I przesuńcie każdą literkę w nazwie HAL o 1 do przodu
Easetry będą dotyczyły książek i filmów nie falla.

bushido. Po prostu zamiast szybka odpowiedź zjedź niżej i kliknij na "Zaawansowana Edycja". Tam wyświetli Ci się nowy panel i masz narzędzia jak w WORDzie (nie mylić z Wojewódzkim Ośrodkiem Ruchu Drogowego).

EDIT: Dodałem post w sesji. Powiało optymizmem, co? Poprosiłem kitsume, żeby (jako Pan od Polskiego) udzielał mi rad w pisaniu postów. Mówiłem, że się rozpędzam.

The Best

Ostatnio edytowane przez nonickname : 09-24-2007 o 11:11.
nonickname jest offline