Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 09-25-2007, 13:11   #32
Grey

Reputacja: 2 Grey jest na bardzo dobrej drodze
$: 20 638
No, znam takie sytuacje. Odtad kaze postaciom sie zgrac przed sesja, zeby wymyslajac postaci mieli na uwadze reszte zespolu. Pomyslmy, co sobie mysleli Ci, ktorzy wybierali ludzi do tej wyprawy.
- Tak. Wybierzmy najlepszych ekspertow w swoich dziedzinach, z ktorych kazdy bedzie indywidualista i bedzie skakal do oczu pozostalym...

Chyba nie. Jest nauka na przyszlosc, ze poza zglaszaniem postaci do pewnych rodzajow PBFow trzeba dograc postaci do siebie przed rozpoczeciem.
Ew. mogli miec okres wspolnych treningow w Krypcie, w ramach poczatkow sesji. No ale stalo sie.
Mam nadzieje, ze druzynka jakos sie dogada i ustawi watahe (tu glownie rola dla postaci Rudaad, jako dowodca bierze odpowiedzialnosc - najwyzej zbyt krnabrnych trzeba odstawic do Krypty - oczywiscie to moja opinia - a ja nie gram i nie mistrzuje - uwaga obserwatora).
Inna rzecz, ze ja zboczony jestem i nie uznaje typowych dla RPG grupek indywidualistow - dla mnie nie ma czegos takiego - sztuczny wymysl ktory nie wystepuje w przyrodzie.

Motto na dzis
My way or the Highway

Ostatnio edytowane przez Grey : 09-25-2007 o 13:13.
Grey jest offline