Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 09-25-2007, 14:30   #34
nonickname

nonickname's Avatar

Reputacja: 3 nonickname wkrótce będzie znanynonickname wkrótce będzie znany
$: 33 920
Przepraszam, ale mam pytanie.
Jestem nowy na tym forum. Co wy sądzicie o swoich współgraczach jako userach? Czy wy jesteście sobie obcy, neutralni, lubicie się? Jak to jest? Ktoś dostał kiedyś przez kogoś warna?
Ja jestem MG. Jestem dla was. Cieszę się, że takie łebskie osoby mam na swojej sesji. Serio. Ale wiecie trochę dyskomfortowo czuję się w zaistniałej sytuacji. Myślałem, że tu na forum odpocznę od problemów wychowawczych, a to co się tu dzieje przypomina mi różne sytuacje z córką w przedszkolu. Ale ja nie jestem oczywiście waszym "RPGowym rodzicem". Stoję z boku tego konflikyu i naprawdę niech nikt nie kombinuje żebym komuś przyznawał rację. Ale wiecie ile znaków tu wklepaliście? Tyle pięknych postów mogliście w sesji napisać. Ja tu nikogo nie oceniam, tylko piszę o swoich odczuciach, więc nikt nie może czuć się urażony.

Kiedyś to bym rzucił wam jakieś mutki. Postrzelaliby sobie, rozładowali agresję, zespoliło by ich. Ale z wami ta stara sztuczka nie przejdzie. I nie wiem jak wybrnąć z tej sytuacji. I nie zamierzam się dowiadywać. Ja kampanię mam spisaną, a czy wy wolicie siedzieć w piaskownicy i dłubać w nosie czy się pozabijać, to wasza sprawa. Jestem dla was. Więc jak się pozabijacie dla przykładu, to zrobię po prostu nowego rekruta i postaram się zaoferować kolejnym Graczom swoją kampanię.

No i bushido coś milczy. Jak dziś wieczorem się nie pojawi to napiszę chyba coś za niego.

Ostatnio edytowane przez nonickname : 09-25-2007 o 14:37.
nonickname jest offline