Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 09-26-2007, 14:23   #43
rudaad

rudaad's Avatar

Reputacja: 4 rudaad wkrótce będzie znanyrudaad wkrótce będzie znany
$: 86 602
Zainetresowana sądzi, że..

Serio, to troszkę się nie wyrabiam jak można już zauważyć, chodzę teraz do oststniej klasy liceum, matura mnie czeka, wiec uczęszczam na kursy przedmaturlane, muszę lekcje odrabiać, w weekendy pracuję i staram się również regularnie odpisywać do sesji w których biorę udział - troszkę tej roboty mam. Tak więc termin posta raz na dwa dni były dla mnie bardzo korzystny, o ile oczywiście reszta graczy nie ma nic przeciwko.

Jeśli zaś chodzi o sesje o której wspominała Redzia z moim udziałem, to staram się o jej reaktywację, a nie już się reaktywowała, chyba, że o ZC jej chodziło.. Whatever, staram nigdy się nie zawieść nikogo z moich MG i współgraczy, dlatego też może drobne ostudzenie rozwoju akcji z jakim się sesja toczy było by niezłym rozwiązaniem.. Ale tak jak mówiłam postaram się dopasować do reszty.

Skoro już wspomniano o raportach, raz jeszcze poruszę ich temat pytaniem do MG wcześniej zadanym już na PW, kiedy możemy się spodziewać tematu w którym będzie można owe raporty umieszczeć?

Pozdr Ruda

P.S. nonickname, przepraszam, że wcześniej nie odpowiedziałam na pytanie postawione mi w którymś z postów rekrutacji odnośnie skracania mojego nicku. Tak więc odpowiedam teraz- Jasne, że możesz pisać Ruda

"Najbardziej przecież ze wszystkich odznaczyła się ta, co zapragnęła zajrzeć do wnętrza mózgu, do siedliska wolnej myśli i zupełnie je zeżreć. Ta wstąpiła majestatycznie na nogę Winrycha, przemaszerowała po nim, dotarła szczęśliwie aż do głowy i poczęła dobijać się zapamiętale do wnętrza tej czaszki, do tej ostatniej fortecy polskiego powstania."

Ostatnio edytowane przez rudaad : 09-26-2007 o 14:25.
rudaad jest offline