Zainetresowana sądzi, że..
Serio, to troszkę się nie wyrabiam jak można już zauważyć, chodzę teraz do oststniej klasy liceum, matura mnie czeka, wiec uczęszczam na kursy przedmaturlane, muszę lekcje odrabiać, w weekendy pracuję i staram się również regularnie odpisywać do sesji w których biorę udział - troszkę tej roboty mam. Tak więc termin posta raz na dwa dni były dla mnie bardzo korzystny, o ile oczywiście reszta graczy nie ma nic przeciwko.
Jeśli zaś chodzi o sesje o której wspominała Redzia z moim udziałem, to staram się o jej reaktywację, a nie już się reaktywowała, chyba, że o ZC jej chodziło.. Whatever, staram nigdy się nie zawieść nikogo z moich MG i współgraczy, dlatego też może drobne ostudzenie rozwoju akcji z jakim się sesja toczy było by niezłym rozwiązaniem.. Ale tak jak mówiłam postaram się dopasować do reszty.
Skoro już wspomniano o raportach, raz jeszcze poruszę ich temat pytaniem do MG wcześniej zadanym już na PW, kiedy możemy się spodziewać tematu w którym będzie można owe raporty umieszczeć?
Pozdr Ruda
P.S. nonickname, przepraszam, że wcześniej nie odpowiedziałam na pytanie postawione mi w którymś z postów rekrutacji odnośnie skracania mojego nicku. Tak więc odpowiedam teraz- Jasne, że możesz pisać Ruda