Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 10-01-2007, 16:09   #63
rudaad

rudaad's Avatar

Reputacja: 4 rudaad wkrótce będzie znanyrudaad wkrótce będzie znany
$: 88 791
Mruuu Moje pierwsze EE opłacało się jednak poświęcić czas na zjedzenie śniadania na napisanie posta.

Poza tym nnnm, napisałam kto był autorem sagi : "(...)myśl zmierza do siedmioksięgu Kinga "Mroczna wieża"". Zaś jeśli chodzi o to "morderstwo" to już mi wyjaśniłeś dlaczego tego nie pamiętałam , bo faktycznie tego nie było, a moja pomyłka wynikała, z tego, że kojarzyłam nazwę miasta, ale nie do końca wiedziałam z którą sceną więc posłużyłam się googlem i wyszło pójście na łatwiznę.

A teraz już bardziej konkretnie:
MG mój drogi, co teraz z Sammim ?On ma odpisać na nasze posty, czy mamy czekać na twoją odpowiedź? Bo :
"Reszta Drużyny
Widzicie Vaya rozmawiającego z nieznajomym."
Niewiele nam mówi, a i nie bardzo się przyglądamy temu co robi Jim, skoro za chwile może się stać coś przykrego naszemu współtowarzyszowi podróży.

Przepraszam, za pierwotną gafę w tym poście i dzięki za edycję merill

Pozdr
Ruda

"Najbardziej przecież ze wszystkich odznaczyła się ta, co zapragnęła zajrzeć do wnętrza mózgu, do siedliska wolnej myśli i zupełnie je zeżreć. Ta wstąpiła majestatycznie na nogę Winrycha, przemaszerowała po nim, dotarła szczęśliwie aż do głowy i poczęła dobijać się zapamiętale do wnętrza tej czaszki, do tej ostatniej fortecy polskiego powstania."

Ostatnio edytowane przez rudaad : 10-01-2007 o 16:17. Powód: Za gapowe się płaci.. :)
rudaad jest teraz online