Zainteresowanie: jest
Czas: średnio
Karta: może będzie (ale sam nie wiem)
Pytania: są
1. Jak czesto zamierzasz pisać, czy sesja będzie w trybie "książkowym" czy "stolikowym" chodzi o to czy posty będą często o krótsze, czy też raz na jakiś czas ale dłuższe. Jest jeszcze opcja często i długo zwana też "zabójczą" Chodzi zarówno o MG jak i BG
2. Na ile planujesz sesje przy danym tempie, konkretnie czy bedzie to neverending, czy też jest to zgrabna przygoda która skończy się w swoim czasie.
3. Czy do zgłoszenia wymage sa "kropeczki" czy też mozna je sobie darować. Jeśli kropeczki są to czy istnieje określony limit punktów, czy też ogranicza nas zdrowy rozsądek.
4. Czy MG daje jakieś ograniczenia co do postaci, np niektórzy nie lubią Uktena i Wendigo w Polsce.
5. Na czym +/- będzie polegać przygoda, czy będzie to przygoda "miejska" czy bedzie duzo walki, a moze duzo zagadek, interakcji etc.
6. Czy w ciągu 8 lat wydarzyło się coś ważnego wśród Garou albo w rozwoju cywilizacji że warto o tym wsomnieć?
Na razie tyle.
Pozdrawiam
EDIT Ważna rzecz, już nie kandyduje tutaj, powód: mam swoją sesje która jest bardziej czasochłonna niż przypuszczałem. Zatem nie tym razem.
Ostatnio edytowane przez behemot : 12-10-2007 o 19:34.
|