03-07-2005, 14:13 | #1 |
Reputacja: 1 | Neo City Powoli otwieram mini miasto forumowe w świecie CP2020 1. tworzenie postaci juz jest :P oraz ogólne zasady testów 2. troszke lokalizacji niedługo dodam :P 3. wiec potrzebuje jeszcze 1-2 ochotników do prowadzenia 4. no i oczywiście graczy wmiare rozsadnych ważne aktualna sesje wcielam do miasta i staje sie sesją otwarta pod moja oczywiście kontrolą czego oczekuje ? - wypełnionej karty postaci wysłanej na PW do mnie (historia,ogólny opis postaci, outfit) - wmiare częste odpisywanie - ilość grachy nie ograniczona czego jeszcze brakuje ? piszcie a postaram się to nadrobić... chętnych do współpracy serdecznie zapraszam
__________________ eMIEJoteSCe eNA PeODePyIeS old desingn(tm)'s man |
19-02-2009, 10:33 | #2 |
Reputacja: 1 | tutaj takie małe pytanko do lokacji. czy będą one ograniczone terenowo (na przykład night city)? i czy jest możliwość, żeby znajdowały się w Polsce i okolicach? ja raczej nie będę grał. nie mam karty postaci choć mam pomysł na postać. |
19-02-2009, 21:52 | #3 |
Reputacja: 1 | Em Johny... Ten i inne tematy rozpoczęte przez Diaboła mają lekko licząc cztery lata... Się przedawniły odrobinę...
__________________ Oj Toto to już chyba nie jest Kansas... "Ideologia zawsze wynika z przyczyn osobistych, ja nie podaję wrogowi ręki chyba, że chcę mu połamać palce" |
20-02-2009, 12:56 | #4 |
Reputacja: 1 | Niestety
__________________ Ten użytkownik też ma swoje za uszami. |