![]() | ![]() |
![]() |
| |||||||
![]() |
| | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #101 |
![]() | Wierzę na słowo, słabo znam się na broni Zresztą cholera wie co tam Tekowie będą mieli na składzie... nie będę narzekał nawet jeśli będzie to hitlerowski Panzerfaust. |
| |
| Reklama |
| |
| | #102 |
| Newsman ![]() | Cholera czytałeś przygodę A myślałem, ze Was zaskoczę, moi gracze zdziwili się, gdy im zaproponowałem u Teków broń Pozdr
__________________ Lisia Nora Pluton szturmowy "Wierny" (zakończony), W drodze do Babilonu 10-20 VIII - nieobecny żem :) |
| |
| | #105 |
![]() | Przepraszam chłopcy - niestety sesja oderwała od komputera. juz post jest więc można ruszyć dalej.. co do rozwiązania przygody to jestem sceptyczny :]
__________________ I will never ask forgiveness and all of that I want to keep! I will guide the blind in darkness though I cannot see myself I will whisper in a deaf ear while I know you cannot speak and I hear rumours about angels |
| |
| | #107 |
| Newsman ![]() | To nie całkiem tak, diaboła ponagliłem, ale moge iść bez niego. Nie mogę za to bez Towera, bo szefuje. Nie jest to jednak żal do Kamela. Ja nie odpowiadałem, bo mnie tez sesja oderwała od kompa, wczoraj byłem w robocie, wpisywać zaliczenia etc. Teraz do marca spokój, więc czas będzie, bym pisał. Dzięki Kutak za obronę MG, ale wina była po mojej stronie. Kamel - czemu sceptyczny? Pozdr
__________________ Lisia Nora Pluton szturmowy "Wierny" (zakończony), W drodze do Babilonu 10-20 VIII - nieobecny żem :) |
| |
| | #108 |
![]() | a może, to cisza przed burza ?? :]
__________________ I will never ask forgiveness and all of that I want to keep! I will guide the blind in darkness though I cannot see myself I will whisper in a deaf ear while I know you cannot speak and I hear rumours about angels |
| |
| | #110 |
| Newsman ![]() | Widzisz, wiem, że zartowałeś, ale trafileś w dziesiątkę. Bo skoro mają Sturmgewehry i parabelki... Natomiast Tygrysa na pewno nie mają Pozdr
| |
| Reklama |
| |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |