![]() | ![]() |
![]() |
| |||||||
![]() |
| | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #11 |
| Newsman ![]() | Słusznie, ja od razu się dopiszę, że jak dojdzie do walki to nie opisujcie efektów swoich działań, lecz raczej taktykę, efekty postaram się ja rozpisać. Pasuje Wam tak? Czy jest inna propozycja. Chodzi o to, żebym ogarnął ów szlachetny bój:d Co do samochodów rozumiem, że Ty prowadzisz obok jest Specnaz, na pace szaleje Panczur, Pikawa na motorze. |
| |
| Reklama |
| |
| | #13 |
| Obsługa ![]() | Miałem wrażenie, że byłem trochę przed wami na miejscu- poza tym Pikawa jak to zwykle skurwiel miał plan :P No ale cóż, w takim wypadku pobawimy się w rzeźnika... Dla kolejki od Specnaza wszystko
__________________ Są ludzie, którzy mają do Kutaka wiele zastrzeżeń. Oczywiście, szanujemy ich. Z przyczyn ode mnie niezależnych w najbliższych dniach moja aktywność na LI będzie mniejsza. Czyli nie bijcie mocno za opóźnienia. |
| |
| | #14 |
![]() | :] troche sie zagalopowałem :] z akcją :] [ Dodano: 2006-01-22, 23:10 ] a tak na margines, to sesja coraz ciekawsza się robi, nie uważacie ? :]
__________________ I will never ask forgiveness and all of that I want to keep! I will guide the blind in darkness though I cannot see myself I will whisper in a deaf ear while I know you cannot speak and I hear rumours about angels |
| |
| | #15 |
| Obsługa ![]() | Co sądzicie o moim pomyśle (zedytowałem troszkę ostatni post)? Robimy tak czy ktoś ma lepszy pomysł?
__________________ Są ludzie, którzy mają do Kutaka wiele zastrzeżeń. Oczywiście, szanujemy ich. Z przyczyn ode mnie niezależnych w najbliższych dniach moja aktywność na LI będzie mniejsza. Czyli nie bijcie mocno za opóźnienia. |
| |
| | #16 |
![]() | no wole jednak na pałę nie jechać :] więc czekam na info. no i urozmaicenie czasu ze strony Panczura :]
__________________ I will never ask forgiveness and all of that I want to keep! I will guide the blind in darkness though I cannot see myself I will whisper in a deaf ear while I know you cannot speak and I hear rumours about angels |
| |
| | #17 |
| Newsman ![]() | Ok, dajcie mi trochę czasu spróbuję opisać jak to dokładnie wygląda. A co do Pikawy, jest przed Wami, trochę czasu sam się będzie bawić Pozdr |
| |
| | #18 |
| Obsługa ![]() | To "sam bawić" brzmi obiecująco- muszę się opanować, jeszcze nie będą mieli kogo lać i Specnaz jednak przegra
| |
| | #19 |
| Newsman ![]() | Zasługa graczy z jajami Pozdr |
| |
| | #20 |
![]() | Czekam na Info od MG. Szkoda że już tak póżno - jutro do roboty trzeba a sesja galopuje jak głupia |
| |
| Reklama |
| |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten wątek: 1 (0 użytkownik i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |